A tűzvédelem alapvetően két területre osztható, az egyik maga a tűzoltás, a másik pedig a megelőző tevékenységek. A mindennapi életben egyre nagyobb jelentőséget, és egyre nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés, hisz ennek gondos tervezésével, az ésszerű biztonság kialakításával emberi életeket, és vagyontárgyainkat védelmezhetjük meg a veszély helyzet kialakulásától.

Jó, ha tudja:

A korszerű tűzvédelmi rendszerek, nem merülnek ki az egyszerű akusztikus riasztásban, hanem veszély esetén azonnal önműködésbe lépnek. Nem kötünk kompromisszumok, ha védelemről vagy biztonságról van szó! Cégünk csak is olyan tűzvédelmi rendszerek kiépítését szorgalmazza, melyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, és a kivitelezési költségük is megfelelő.

A tűzvédelem főként a munkáltatók számára kiemelten fontos, mert a munkahelyi tűzvédelem kialakítását paragrafusok írnak szigorúan elő. A jogszabályokban előírt munkavédelmi, tűzvédelmi kötelezettségek elmulasztásakor nagy összegű bírságok kiszabására lehet számítani! Ahhoz, hogy ezt elkerülje, nincs szüksége komoly befektetésre, csak tapasztalt és jól képzett szakemberekre, akik mi biztosítunk az Ön számára. Vegye fel velünk a kapcsolatot, mert számtalan remek ajánlattal tudunk szolgálni Önnek a tűzvédelem területén! Előzzük meg együtt a kellemetlen tűzvédelmi bírságot!

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk a tűzvédelem területén:

  • megelőzés
  • tűzoltásra alkalmas eszközök telepítése
  • tűzvédelmi szabványosság vizsgálat

A téma nagyságát tekintve, a személyes helyszínfelmérés során tudunk, teljes körű tájékoztatással szolgálni! Egyeztessünk még ma egy időpontot a személyes konzultációra! A tapasztalt és szakképzett kollégáink minden kérdését készséggel megválaszolják, és egyéni igényeit maradéktalanul felmérik!