Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a minőségirányítási rendszerek. Minden nagyobb vállalatnál, vállalkozásnál biztos, hogy működik valamilyen vezetési, szervezési és minőségirányítási rendszer. Ezek a rendszerek működése nélkül nem tudna, egy vállalat, vállalkozás vagy gazdasági szervezet napról napra működni.  A vezető nem kapna információkat, nem kezdődne el a tervezés, és nem tudnák a kivitelezéseket teljesíteni.

Az ISO szabványrendszerben ezeket a működési elveket foglalták egységes követelményrendszerré.

Az ISO 9001 Minőségirányítási rendszer megalapozza Önnek, hogy vállalkozása középpontjában a vevői igények kielégítése álljon. A minőségirányítási rendszer akkor hatékony, ha figyelembe veszi az Ön vállalatának vagy vállalkozásának a fejlődési irányait, és egyéni követelményeit.

Mit nyújt a gyakorlatban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer:

  • Módszereket,
  • kipróbált és működőképes elveket,
  • szabályokat,
  • dokumentálási igényeket határoz meg.

A Securexpert Kft. rendelkezik minden szükséges jogosultsággal, hogy általunk kiadott tanúsítvány mind hazai és nemzetközi szinten elfogadott lehessen.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a minőségirányítás szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!